KidzCreatief Kindercursus

Helaas gaat deze cursus niet door ivbm onvoldoende deelnemers.

 

 

 

 

In mei en juni 2017 is er bij de Mikkelhorst in Haren een cursus voor creatieve kinderen: KidzCreatief! We gaan 8 x op een woensdag of vrijdagmiddag aan de slag en met alle eindresultaten stellen we onze eigen expositie samen. Bij de laatste bijeenkomst mag je je ouders, opa’s, oma’s enzovoorts uitnodigen om te komen kijken naar jouw werkstukken onder het genot van een hapje en een drankje. Als je houdt van nieuwe dingen uitproberen, creatief bezig zijn en je kijkt bijvoorbeeld graag naar Jill en Pinterest en handenarbeid is echt je favoriete vak op school dan is dit echt iets voor jou!

Even de feiten op een rijtje:

Wanneer: we starten vanaf woensdag 10 mei of  zodra er voldoende opgaves zijn. Maximaal 10, minimaal 7. In je opgavemail kun je aangeven of je op woensdag- of vrijdagmiddag wil of welke middag je voorkeur heeft. Het is sowieso van 15.30 tot 18.00.

Waar: Bij de Mikkelhorst in Haren, Klaverlaan 37

 

Wat kost het: 75 euro per deelnemer, zodra we gaan starten krijg je een factuur hiervoor. Geef die maar aan je ouders!

Wie kan er meedoen: basisschoolkinderen vanaf groep 4

Wie begeleidt deze cursus: Nynke Visser van De-Smaakmakerij. Ik heb een brede ervaring in het geven van kinderfeestjes en andere creatieve activiteiten.

Hoe geef ik me op: mail naar info@de-smaakmakerij.nl en laat weten welke dag je het liefste wil: woensdag of vrijdag. Bij voldoende deelnemers om een cursus te starten krijg je bericht. Verder zet je in de mail natuurlijk je naam, je leeftijd en je contactgegevens