Decopatch-feestje

Decopatchen is zo leuk! Iedereen kan het en de mogelijkheden zijn eindeloos. Alles wat saai of oud is kan opgepimpt worden met decopatchpapier.

Ook kinderen kunnen al snel leuke resultaten bereiken met deze techniek. Bij De-Smaakmakerij kun je vanaf 5 tot 12 personen een decopatchfeestje bestellen.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Elk kind kan zijn of haar eigen item kiezen uit een grote bak. Hierin ligt vanalles wat gepimpt kan worden in geheel eigen stijl met papier naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan foto-lijstjes, sieradendoosjes, klok, wekker, rijstpapieren lamp, enzovoorts. We hoeven dus niet allemaal precies hetzelfde te maken, creatieve vrijheid is wat de klok slaat. Nadat ik de basisprincipes hebt uitgelegd kan iedereen lekker aan de slag met zijn of haar item. Ik heb voorbeelden op papier om inspiratie te geven. Er is keuze uit allerlei speciaal decoupagepapier maar ook washitape en ander materiaal om er iets moois van te maken!

De praktische info:

  • Minimaal 5 kinderen, vanaf ongeveer 7 jaar
  • 12,50 per kind
  • We zijn ongeveer 1,5 uur bezig

Ik kan bij de jarige aan huis komen of je komt bij mij. In het laatste geval is er ook ranja en wat lekkers op tafel te vinden, dit zit bij de prijs in. Als ik bij je thuis kom reken ik geen reiskosten.

Voor meer informatie of het bespreken van een datum: bel of mail even.