Ouder & Kind workshop

Samen met je kind een workshop volgen, dat is weer eens wat
anders!

Bij De Smaakmakerij kun je samen met je  (klein)kinderen vanaf 6 jaar een workshop boltaartje/taart maken volgen.  Je kunt kiezen of je elk je eigen boltaartje maakt of samen een taart met vulling maakt (zoals bij de taartworkshop).

Boltaartje
bloementaartje
boltaartje met vijver

Waar:  We komen bij u aan huis of op welke andere locatie dan ook. Als er een tafel en stoelen zijn dan kunnen we aan de slag, zorgen wij voor de rest.

Hoe lang: Ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Kosten:  € 29,00  Voor 1 volwassene met 1 kind 2 boltaartjes maken

€  39,50   Voor 1 volwassene met 1 kind, samen een gevulde taart maken.

Minimum aantal deelnemers is 3 ouders met 3 kinderen, u kunt natuurlijk ook in andere samenstellingen komen (2 volwassenen, 4 kinderen of 4 volwassenen en 3 kids enzovoorts).

Reiskosten: Binnen een straal van 35 km, zijn er geen reiskosten. Buiten een straal van 35 km reiskostenvergoeding in overleg.

 

Wilt u meer weten bel, mail of whats app dan even

Gezellig samen taart maken!

Reacties van deelnemers: “Het was zo leuk om zoiets een keer met mijn dochter te doen! Echt een momentje voor ons samen zonder drukke kleine broertjes erbij!”

“Bedankt voor de gezellige middag, onze  kleinkinderen en wijzelf hadden niet verwacht dat onze taartjes meteen al zo mooi zouden worden, de hele familie stond versteld van onze kunsten!”

“Ons familiefeest was zeer geslaagd door het invoegen van een workshop voor groot en klein, iedereen kon meedoen op zijn eigen niveau en de resulta(ar)ten waren prachtig!”