Bruidsspecial: maak samen de bruidstaart

Wilt u een leuke vrijgezellendagactiviteit èn een bruidstaart met een verhaal op uw trouwdag? Maak dan samen met vriendinnen (of vrienden)de bruidstaart! Zo’n bruidstaart is misschien niet zo perfect als een taart van de bakker maar is wel zelfgemaakt en ontworpen en dus heel persoonlijk.

Marsepeintaart kan zonder probleem enkele weken worden ingevroren en de taart smaakt dan nog steeds heerlijk. Deze workshop kan dus met een gerust hart enige tijd voor de trouwdag gepland worden.

De taart kan uit meerdere etages bestaan of u maakt meerdere taarten die mooi bij elkaar gerangschikt kunnen worden. Ook kunnen er aanpassingen gedaan worden i.v.m. eventuele voedselallergieën van de bruiloftsgasten. Kortom in overleg is er van alles mogelijk en er zijn voorbeelden aanwezig ter inspiratie.

Waar:  Bij jou thuis, of op een andere door jou gekozen locatie. In overleg kan ik ook een geschikte locatie voor u vinden, hier zijn extra kosten aan verbonden afhankelijk van de locatie.                                                           Het enige wat nodig is zijn een tafel en stoelen.

Hoe lang: We zijn ongeveer twee tot twee en half uur bezig

Kosten: € 37,50 per persoon (minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers)

Reiskosten: Binnen een straal van 35 km, zijn er geen reiskosten. Buiten een straal van 35 km reiskostenvergoeding in overleg.

Tip: deze workshop hoeft natuurlijk niet perse een vrijgezellenuitje te zijn maar kan ook met bijvoorbeeld moeder, schoonmoeder, zussen, broers, vaders enzovoorts worden gedaan als gezellige voorbereiding op de trouwdag of misschien (tijdens) een ander familiefeest

bruidstaart voor de heer en mevrouw Kingma Een taart als deze kun je samen met ons maken!