Bruidsspecial: maak samen de bruidstaart

Wilt u een leuke vrijgezellendagactiviteit èn een bruidstaart met een verhaal op uw trouwdag? Maak dan samen met vriendinnen (of vrienden)de bruidstaart! Zo’n bruidstaart is misschien niet zo perfect als een taart van de bakker maar is wel zelfgemaakt en ontworpen en dus heel persoonlijk.

Marsepeintaart kan zonder probleem enkele weken worden ingevroren en de taart smaakt dan nog steeds heerlijk. Deze workshop kan dus met een gerust hart enige tijd voor de trouwdag gepland worden. Indien nodig kan ik de taart zolang voor u bewaren maar u kunt hem ook zelf invriezen.

De taart kan uit meerdere etages bestaan of u maakt meerdere taarten die mooi bij elkaar gerangschikt kunnen worden. Ook kunnen er aanpassingen gedaan worden i.v.m. eventuele voedselallergieën van de bruiloftsgasten. Kortom in overleg is er vanalles mogelijk en er zijn voorbeelden aanwezig ter inspiratie.

Prijs van deze workshop: € 30,- per persoon inclusief koffie thee en iets lekkers, bij een bruidstaart voor meer dan 50 personen is de prijs in overleg.

Minimaal 4 deelnemers maximaal 8 deelnemers.

Locatie: bij jou thuis of op een andere door jou gekozen lokatie. Het enige wat nodig is zijn een tafel en stoelen. Wil je de workshop ’s avonds doen dan is het ook mogelijk om bij De-Smaakmakerij thuis te komen.

Tip: deze workshop hoeft natuurlijk niet perse een vrijgezellenuitje te zijn maar kan ook met bijvoorbeeld moeder, schoonmoeder, zussen, broers, vaders enzovoorts worden gedaan als gezellige voorbereiding op de trouwdag of misschien (tijdens) een ander familiefeest

bruidstaart voor de heer en mevrouw Kingma Een taart als deze kun je samen met ons maken!