Taart met marsepein en fondant

Een mooie zelfgemaakte taart voor een verjaardag of jubileum doet het altijd goed. In de taartworkshop leer je de basisbeginselen van het maken van een marsepein- en/of fondantgedecoreerde taart. Op de foto’s zie je een paar voorbeelden van wat je al zelf kunt na deze workshop.

Waar: bij jou thuis of op een andere door jou gekozen lokatie. Het enige wat nodig is zijn een tafel en stoelen. Wil je de workshop ’s avonds doen dan is het ook mogelijk om bij De-Smaakmakerij thuis te komen.

Ik neem alle materialen mee, de locatie moet alleen voldoende tafels en stoelen hebben om iedereen een werkplekje te kunnen geven. Bij een groep groter dan 20 dan kan ik samenwerken met een collega en geven wij met 2 personen de workshop zodat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht kan zijn.

  • De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur;
  • Kosten: €37,50 per persoon inclusief koffie/thee met wat lekkers, taartdoosje en recepten en indien gewenst tips op papier om thuis aan de slag te gaan.
Fiene
schaapjestaart

Reacties van deelnemers: “Bedankt dat wij zo last-minute nog een workshop konden boeken, onze vrijgezellendag was bijna in het water gevallen maar door het snelle contact waren we gelukkig uit de brand ”

“Onze personeelsavond was super! Alles werd voor ons klaargezet en weer opgeruimd en Nynke heeft voor elk idee wat je hebt wel een oplossing of advies, onze taarten werden echt prachtig en de collega’s die niet aanwezig waren, waren allemaal zeer onder de indruk!”

“Wat fijn dat we met ons kleine clubje van 4 ook bij jou terecht kunnen, dat lukte bijna nergens anders!”